top of page

Kurser

PL_10.jpg
Basic shape

Politisk Lørdag

To gange om året byder vi alle handelsskoleelever velkommen til en lørdag med fokus på uddannelsespolitik. Her kan du blive klogere på forskellige uddannelsespolitiske emner, og selv blive klædt på til at indgå i den uddannelsespolitiske debat.

Næste arrangement er 4. februar 2023
 

DSC_0380.jpg
Basic shape

To gange om året tilbyder vi kurser, der er målrettet forpersoner i elevråd fra hele landet. Kurserne klæder dig på til at være en god leder. Du får mulighed for at få tips og tricks fra andre forpersoner, og du får ekspertviden om emner som mobilisering, engagement, ledelse og politisk forandring. 


 

Elevrådsledelseskursus

DSC_0002.jpg
Basic shape

Elevrådskurser

Vi tilbyder dit elevråd målrettet opkvalificering. Som elevråd kan I booke et kursus,  som vi kommer ud til jer og afholder på et tidspunkt, der passer jer bedst. Kurset bliver faciliteret af en ansat fra sekretariatet og kan skræddersyes til lige netop jeres behov som elevråd. Vi har et kursuskatalog med kurser I kan vælge imellem, men hvis I efterspørger noget andet, er I altid velkommen til at skrive og spørge. Alle vores kurser er gratis og foregår i jeres lokaler.
 

bottom of page