top of page

Pressemeddelelser

Pressemeddelelse: Nyt formandskab i LH

I weekenden afholdt Landssammenslutningen af Handelsskoleelever deres årlige generalforsamling, hvor der blev valgt et nyt formandskab. Efter to år takker den tidligere formand Oliver Gabrielsen af, og den nye formand er Lucas Westphal fra Tietgen Handelsskole i Odense. 

“Jeg er enormt taknemmelig for hvor langt vi har rykket os, som organisation. Der er blevet valgt et rigtig godt nyt hold, hvilket jeg glæder mig til at følge på sidelinjen” udtaler Oliver Gabrielsen

Lucas Westphal har tidligere været elevrådsformand og bestyrelsesmedlem på sin skole og bringer derfor værdifuld erfaring til posten som formand for Landssammenslutningen af Handelsskoleelever.

“Jeg glæder mig enormt meget til at overtage posten som formand i organisationen. Det næste år, får jeg lov at fortsætte med at udleve min passion - bare på et langt højere niveau end jeg hidtil har været vant til. Jeg får lov til at kæmpe handelsskoleelevernes sag og kæmpe for et bedre uddannelsessystem med eleverne i fokus. Det ser jeg frem til.” udtaler Lukas Westphal.

Sammen med Westphal blev der også valgt to nye næstformænd. Andreas Drasbek fra Aarhus Business College blev valgt som den nye politiske næstformand, mens Django Denman fra Niels Brock Innovationsgymnasiet blev valgt som den nye organisatoriske næstformand. Begge bringer værdifuld erfaring og en stærk faglig baggrund til deres nye poster.

Det nye formandskab i Landssammenslutningen af Handelsskoleelever ser frem til at fortsætte med at arbejde for at forbedre forholdene for handelsskoleelever i hele landet. De vil fokusere på at styrke elevdemokratiet, forbedre undervisningen og arbejde for et fair-taxametersystem.

Udgivet 03/05/2023

bottom of page