Privatlivspolitik

Denne privatlivspolitik er gældende for de persondata, som du giver til Landssammenslutningen af Handelsskoleelever, og/eller som vi indsamler om dig, når du deltager i en aktivitet, er bidragsyder, medlem, jobsøgende, kunde, leverandør, ansat i en myndighed, som vi korresponderer med, eller som bruger af vores tjenester; herunder ved færden på vores hjemmeside.
I politikken kan du læse mere om, hvilke persondata vi indsamler, hvordan vi håndterer dine data, og hvor længe vi opbevarer oplysninger om dig.

Privatlivspolitikken beskriver, hvordan LH behandler persondata for en række interessenter, og som supplement til denne politik har LH udformet en overordnet informationssikkerhedspolitik, en persondatapolitik samt hhv. en privatlivspolitik for frivillige og en privatlivspolitik for medarbejdere. Fælles for disse politikker er, at de er interne dokumenter. Tilsammen udmøntes alle disse politikker i en række retningslinjer, vejledninger og skabeloner til brug for frivillige og medarbejdere (eks. i forbindelse med samtykker) for at sikre LH’s generelle overholdelse af lovgivningen og forsvarlig behandling af persondata. Ligeledes har LH udformet og vedligeholder løbende en lang række fortegnelser over de forskellige databehandlinger, som finder sted i organisationen – herunder databehandleraftaler med eksterne databehandlere.

Landssammenslutningen af Handelsskoleelever’s ledelse er ansvarlig for at føre tilsyn med, at LH overholder persondataforordningen, databeskyttelsesloven samt denne privatlivspolitik. Alle spørgsmål vedrørende politikken, behandling af dine persondata samt mistanke om manglende overholdelse, kan du rette til: lh@handelselever.dk eller på telefon 51401544.

Dataansvarlig
Den dataansvarlige organisation for behandling af dine persondata er:

Landssammenslutningen af Handelsskoleelever
Vibevej 31, 2.
2400 København NV

CVR: 88492412