top of page
DSC_0380.jpg

Udvalg

Århusdemo.jpg

Politisk udvalg

I politisk udvalg kan du nørde de uddannelsespolitiske emner. I dette udvalg planlægges der politiske kampagner og events. Det var blandt andet politisk udvalg, der lavede et gækkebrev fra LH som Ellen Trane Nørby læste højt i folketingssalen. 

Er du interesseret i politisk udvalg? Så skriv til Sigurd på sg@handelselever.dk

Aktivitets- og kursusudvalg

I aktivitets- og kursusudvalget arbejdes der på de store events i LH. Her kan du få erfaring med at planlægge og afvikle arrangementer som stormøder, kurser, receptioner og sommercamp. Aktivitets- og kursusudvalget er for dig, der brænder for events og vil have konkret indflydelse: Hvilke oplægsholdere skal vi have til politisk lørdag? Skal der bookes en komiker til medlemskonferencen? Eller hvilket festtema skal der være på generalforsamlingen?

 

Er du interesseret i aktivitets- og kursusudvalget? Så skriv til Jacqueline på jes@handelselever.dk 

00598_2021-11-20T224320+0100.jpg
DSC_6461_edited.jpg

Organisatorisk udvalg

I organisatorisk udvalg får du erfaring med organisationsudvikling. I dette udvalg arbejder vi med at understøtte vores regionsbestyrelser og skabe de bedste rammer for udvalgsarbejdet i de andre udvalg. Her får du kompetencer inden for mødefacilitering, organisatorisk udvikling og optimering af arbejdsprocesser. 


Er du interesseret i organisatorisk udvalg? Så skriv til Jakob på jh@handelselever.dk

Internationalt udvalg

I internationalt udvalg har vi et globalt perspektiv på uddannelse. Her arbejder vi på at finde internationale samarbejdspartnere, og at sparre med elevorganisationer i andre lande. Her får du måske mulighed for at rejse ud i verden, og udvide din internationale horisont.

“Det internationale arbejde er mega interessant, da man har mulighed for at hjælpe hinanden på tværs af landegrænser. Man oplever forskellige kulturer og det er muligt at udvikle sine sproglige kompetencer”

Malthe Beltoft, medlem af forretningsudvalget

 

Er du interesseret i internationalt udvalg? Så skriv til Malthe på mb@handelselever.dk

Barcelona camp.jpg
DSC_6461_edited.jpg

EUD/EUX udvalg


Er du interesseret i EUD/EUX udvalg? Så skriv til Oliver på formand@handelselever.dk

bottom of page