medlemskonference 2021

TILMELD

Så er det tid til dette års Medlemskonference (MK) i LH, som i år afholdes d. 19.-21. November, i naturskønne omgivelser på  Dalum Landbrugsskole.

Medlemskonferencen i år bliver en bootcamp i elevrådsarbejde. Vi skal lave workshops i frivillig ledelse, debat og at skabe forandring ude på jeres skole. Men medlemskonferencen handler også om at have det sjovt. Komikeren Jakob Thrane, bl.a. kendt fra Stormester,
kommer nemlig forbi lørdag aften! 

Arrangementet er gratis for jer, da det er skolen, der betaler for jeres deltagelse. Skolen skal også dække jeres transport. Hvis I ikke kan få skolen til det, kan I skrive til os på lh@handelselever.dk.

Hvis  I er tvivl, om I er medlemmer, kan I enten spørge skolens ledelse eller kontakte os på lh@handelselever.dk eller 51 40 15 44.

Mødedokumenter 2021

Herunder kan du hente de relevante dokumenter - evt. højreklik og vælg "Gem som", hvis filen ellers åbner i browseren.

Udover de specifikke mødedokumenter til årets medlemskonference, kan du med fordel tage et kig på vores politiske papirer. De danner nemlig grundlag for LH’s arbejde og danner rammen for, at vi som forening kan kæmpe jer elevers kamp og være et endnu stærkere talerør direkte til politikerne, ledelserne og direktørerne. 

STIL FORSLAG