Bliv Aktiv

Hos Landssammenslutningen af Handelsskoleelever vil du blive en del af et stærkt fællesskab, som alle gårind for et bedre uddannelsessystem og bedre læring for den enkelte.

Landssammenslutningen af Handelsskoleelever koordinerer handelsskoleelevernes arbejde for bedre uddannelse ved at sikre elevdemokratiet på skolerne. For os er det vigtigt at være en organisation af handelsskoleelever for handelsskoleelever.

Der er altid plads til flere aktive, som gerne vil være med til at kæmpe for et bedre uddannelsessystem, i vores organisation!

Der er mange måder at være aktiv i LH på. Sammen kan vi finde det, der giver bedst mening for dig og arbejdet for at repræsentere landets handelsskoleelever. Om det er gennem elevrådet, en af vores kampagner eller ved at blive valgt til LH’s bestyrelse.
Har du lyst til at være aktiv i Landsammenslutningen af Handelsskoleelever og skabe forandring på din skole og uddannelse?

Hvis du vil være aktiv, kan du sende en mail til vores formand på formand@handelselever.dk​, hvor du i emnefeltet skriver “Bliv aktiv”, og så må mailen meget gerne indeholde navn, skole, telefonnummer, og hvad du tænker i forhold til at blive aktiv, og så bliver du kontaktet hurtigst muligt!  Vi glæder os rigtig meget til at se dig som en aktiv medspiller i kampen for at skabe et bedre uddannelsessystem i Danmark!