Arrangementer

I Landssammenslutningen af Handelsskoleelever afholder vi en lang række af arrangementer i løbet af året, herunder både regionale arrangementer og events og arrangementer for og med vores medlemselevråd. Derudover holder vi også to årlige stormøder, nemlig Generalforsamlingen i foråret og Medlemskonferencen i efteråret.

Hvert år holder vi også Politisk Lørdag, som er et kursus for alle elevrådsaktive handelsskoleelever i Danmark, hvor vi giver jer konkrete redskaber og opkvalificerer elevrådene, så I kan blive klogere og udføre jeres arbejde for eleverne endnu bedre! Du kan læse mere om vores kommende arrangementer herunder!

Skal vi hjælpe dig med at arrangere et sejt elevrådsarrangement? Så kan du skrive til vores elevrådskonsulent Svea på elevraad@handelselever.dk​

Kommende arrangementer

Reception

Sep 25, 2020 15:30

Den 1. juli tiltrådte LH’s nyvalgte næstformand, Nikolai Tange Kristensen, mens vores formand Oliver Asmund Bornemann her den store ære at være blevet genvalgt. Derfor inviteres I til til- og fratrædelsesreception i Landssammenslutningen af Handelsskoleelever

Læs mere her

Politisk Lørdag

Oct 2, 2020 16:00

𝗛𝗮𝗿 𝗱𝘂 𝗮𝗽𝗽𝗲𝘁𝗶𝘁 𝗽𝗮̊ 𝗽𝗼𝗹𝗶𝘁𝗶𝗸, 𝗼𝗴 𝘀𝗺𝗮𝗴 𝗳𝗼𝗿 𝗮𝘁 𝗸æ𝗺𝗽𝗲 𝗳𝗼𝗿 𝗱𝗶𝗻𝗲 𝗿𝗲𝘁𝘁𝗶𝗴𝗵𝗲𝗱𝗲𝗿 𝘀𝗼𝗺 𝗲𝗹𝗲𝘃? Så kom med når LH holder Politisk Lørdag d. 3. oktober på IBC Innovationsfabrikken i Kolding.

Læs mere her

Tidligere arrangementer

ACADEMY FORÅR 2020

D. 30. januar - 2. februar Har du en spirende forretningside eller en opfinder gemt i maven? Denne gang er der fokus på iværksætteri og entreprenørskab og vi får fint besøg af blandt andet Alexander V. Kragh, som er tidligere deltager i Løvens Hule og stifter af Statum samt Opfinderrådgivningen.

Læs mere her

Medlemskonference 2019

Medlemskonferencen er LH’s anden øverste myndighed, efter Generalforsamlingen. Til Medlemskonferencen bliver der diskuteret det næste år i LH, hvor der bl.a. bliver vedtaget budget og diskuteret det fremtidige arbejde i LH.

Læs mere her

LH Academy - Oktober 2019

LH's halvårlige academy har fokus på ...

Læs mere her