Arrangementer

I Landssammenslutningen af Handelsskoleelever afholder vi en lang række af arrangementer i løbet af året, herunder både regionale arrangementer og events og arrangementer for og med vores medlemselevråd. Derudover holder vi også to årlige stormøder, nemlig Generalforsamlingen i foråret og Medlemskonferencen i efteråret.

Hvert år holder vi også Politisk Lørdag, som er et kursus for alle elevrådsaktive handelsskoleelever i Danmark, hvor vi giver jer konkrete redskaber og opkvalificerer elevrådene, så I kan blive klogere og udføre jeres arbejde for eleverne endnu bedre! Du kan læse mere om vores kommende arrangementer herunder!

Skal vi hjælpe dig med at arrangere et sejt elevrådsarrangement? Så kan du skrive til vores organisationskonsulenter Emma og Julie på elevraad@handelselever.dk​ og organisation@handelselever.dk

Kommende arrangementer


Generalforsamlingen 2021 er det vigtigste arrangement for jeres elevråd. Her har I nemlig direkte indflydelse på, hvad vores politik og mærkesager skal være. Derfor synes vi, at I skal gribe indflydelsen og komme med! Mød andre handelsskoleelever og vær med til at bestemme, hvad LH skal sige til medier, politikere og samarbejdspartnere!
Læs mere her

Tidligere arrangementer

Reception

Den 1. juli tiltrådte LH’s nyvalgte næstformand, Nikolai Tange Kristensen, mens vores formand Oliver Asmund Bornemann her den store ære at være blevet genvalgt. Derfor inviteres I til til- og fratrædelsesreception i Landssammenslutningen af Handelsskoleelever

Læs mere her

Politisk Lørdag

𝗛𝗮𝗿 𝗱𝘂 𝗮𝗽𝗽𝗲𝘁𝗶𝘁 𝗽𝗮̊ 𝗽𝗼𝗹𝗶𝘁𝗶𝗸, 𝗼𝗴 𝘀𝗺𝗮𝗴 𝗳𝗼𝗿 𝗮𝘁 𝗸æ𝗺𝗽𝗲 𝗳𝗼𝗿 𝗱𝗶𝗻𝗲 𝗿𝗲𝘁𝘁𝗶𝗴𝗵𝗲𝗱𝗲𝗿 𝘀𝗼𝗺 𝗲𝗹𝗲𝘃? Så kom med når LH holder Politisk Lørdag d. 3. oktober på IBC Innovationsfabrikken i Kolding.

Læs mere her