Arrangementer

I Landssammenslutningen af Handelsskoleelever afholder vi en lang række af arrangementer i løbet af året, herunder både regionale arrangementer og events og arrangementer for og med vores medlemselevråd. Derudover holder vi også to årlige stormøder, nemlig Generalforsamlingen i foråret og Medlemskonferencen i efteråret. Hvert år holder vi også Academy, som er et kursus for alle elevrådsaktive handelsskoleelever i Danmark, hvor vi giver jer konkrete redskaber og opkvalificerer elevrådene, så I kan blive klogere og udføre jeres arbejde for eleverne endnu bedre! Du kan læse mere om vores kommende arrangementer herunder!

Skal vi hjælpe dig med atarrangere et sejt elevrådsarrangement? Så kan du skrive til vores organisationskonsulent Luna på organisationskonsulent@handelselever.dk​ eller ringe på​ 2296 0929

Kommende arrangementer

LH Academy

Oct 11, 2019 16:30

LH's halvårlige academy har fokus på ...

Læs mere her

Tidligere arrangementer

Sommerkursus 2019

TAG MED TIL 5 FANTASTISKE DAGE I ROLIGE OG DEJLIGE OMGIVELSER Så er det snart tid til endnu et Sommerkursus i LH! I år er det placeret i Fredericia, i rolige og dejlige omgivelser. Vi har nemlig lejet en hytte, hvor vi samles til 5 dage med lærerige workshops, masser af hygge og selvfølgelig den unikke og dejlige følelse af sommer!

Læs mere her