Arrangementer

I Landssammenslutningen af Handelsskoleelever afholder vi en lang række af arrangementer i løbet af året, herunder både regionale arrangementer og events og arrangementer for og med vores medlemselevråd. Derudover holder vi også to årlige stormøder, nemlig Generalforsamlingen i foråret og Medlemskonferencen i efteråret.

Hvert år holder vi også Politisk Lørdag, som er et kursus for alle elevrådsaktive handelsskoleelever i Danmark, hvor vi giver jer konkrete redskaber og opkvalificerer elevrådene, så I kan blive klogere og udføre jeres arbejde for eleverne endnu bedre! Du kan læse mere om vores kommende arrangementer herunder!

Skal vi hjælpe dig med at arrangere et sejt elevrådsarrangement? Så kan du skrive til vores organisationskonsulenter Emma og Julie på elevraad@handelselever.dk​ og organisation@handelselever.dk

Kommende arrangementer


Medlemskonferencen 2021 Endelig kan vi samles til noget kæmpestort. Vi mødes til en stor genstart af vores uddannelser og til gode diskussioner om den retning, handelsskolerne tager. Så kom med og sæt dit præg på LH's politiske linje, så vi kan nyde tiden efter corona-pandemien. På MK er der heldigvis også masser af tid til at nyde hinandens selskab og fællesskabet.

d. 19.-21. november på Dalum Landbrugsskole, Odense.
Tilmeld dig her

Tidligere arrangementer

No items found.