Bliv Aktiv

QUIZ: HVILKEN TYPE LH AKTIV ER DU?

Fedt at du viser interesse for at blive en del af LH, der er vi vildt glade over.
Tag vores quiz, og se hvordan du og dine interesser bedst passer ind i LH.

Når du er frisk på at vide mere om rollen som aktiv, så kan du sende en SMS til vores formand Maria på 51 40 15 44, med beskeden AKTIV efterfølgende med dit navn og skole.

Hos Landssammenslutningen af Handelsskoleelever vil du blive en del af et stærkt fællesskab, som alle går ind for et bedre uddannelsessystem og bedre læring for den enkelte. Vi er også et fællesskab som går op i at have det sjovt, og skabe fede arrangementer for os selv og andre unge.

Landssammenslutningen af Handelsskoleelever koordinerer handelsskoleelevernes arbejde for bedre uddannelse ved at sikre elevdemokratiet på skolerne. For os er det vigtigt at være en organisation af handelsskoleelever for handelsskoleelever.

Der er altid plads til flere aktive, som gerne vil være med til at kæmpe for et bedre uddannelsessystem, i vores organisation!

Der er mange måder at være aktiv i LH på. Sammen kan vi finde det, der giver bedst mening for dig og arbejdet for at repræsentere landets handelsskoleelever. Om det er gennem elevrådet, en af vores kampagner eller ved at blive valgt til LH’s bestyrelse.
Har du lyst til at være aktiv i Landsammenslutningen af Handelsskoleelever og skabe forandring på din skole og uddannelse?